KIRKLARELİ / DEMİRKÖY - Demirköy Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: GÜN

OKULUMUZ KÜTÜPHANESİ YENİLENEREK ÖĞRENCİLERİMİZİN KULLANIMINA SUNULDU.

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN BERNA NARİN VE SABRİ TOPAL ÖNCÜLÜĞÜNDE EYÜP ŞENAY,SAMET ŞENAY VE CÜNEYT ŞENAY'IN MADDİ VE MANEVİ DESTEKLERİYLE OKULUMUZ KÜTÜPHANESİ YENİLENDİ.

MERHUM KEMAL ŞENAY'IN ADININ VERİLDİĞİ KÜTÜPHANEMİZİN AÇILIŞINA İLÇE KAYMAKAMI ERTUĞRUL BAYRAM , BELEDİYE BAŞKANI RECEP GÜN, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SALİH AYAZ,EYÜP ŞENAY,SAMET ŞENAY VE CÜNEYT ŞENAY KATILDI.

BERNA NARİN VE SABRİ TOPAL ÖĞRETMENLERİMİZİN BUYUK EMEK VE GAYRETLERİYLE YENİLENEN KÜTÜPHANEMİZDE İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN ERTUĞRUL BAYRAM'IN KATKILARIYLA KİTAP ÇEŞİTLİLİĞİ VE SAYISI DA ARTIRILDI.

DEMİRKÖY ANADOLU LİSESİ OLARAK KARİYER GÜNLERİMİZİN 3. SÜNÜ DÜZENLEDİK.

ÖĞRENCİLERİMİZE ÇEŞİTLİ MESLEKLER HAKKINDA BİLGİ VERMEK VE UFUKLARINI GENİŞLETMEK ÜZERE DÜZENLEDİĞİMİZ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİMİZİN BU SEFER Kİ KONUĞU POLİS MEMURU SERDAR MADAŞ OLDU.

11 VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE GAYET EĞLENCELİ VE BİLGİLENDİRİCİ BİR SUNUM YAPAN SAYIN SERDAR MADAŞ, MESLEĞİ HAKKINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN AKLINA TAKILAN SORULARINI DA CEVAPLANDIRDI.

ÖĞRENCİLERİMİZE ÜNİVERSİTE OKUMANIN ÖNEMİ HAKKINDA DA BİLGİLENDİRME YAPARAK KONUŞMASINI SONLANDIRDI.

KARİYER GÜNLERİMİZE KATILIMINDAN VE KATKILARINDAN DOLAYI SAYIN SERDAR MADAŞ'A DEMİRKÖY ANADOLU LİSESİ OLARAK TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Ock

Demirköy Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımımız Kırklareli İl Turnuvasında bugün ilk maçını Pınarhisar Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımıyla yaptı.

Öğrencilerimiz ilk maçında 4-1 galip gelerek turnuvaya güzel bir başlangıç yaptı.

Sayın belediye başkanımız Recep GÜN gerek maç öncesi gerekse maç sonrası takımımızdan desteklerini esirgemedi.

Ulaşım ve yemek konusundaki desteklerinden dolayı Sayın Recep GÜN'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İlçemizde göreve yeni başlayan Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Özmen AKIN'a da her zaman yanımızda oldukları için teşekkür ederiz.

Geçen yılın da şampiyonu olan kızlarımıza bu yıl da şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz.

Ara

Öğrencilerimizin gelecek yaşantıları ile ilgili verecekleri en önemli karar olan meslek seçimi hakkında bilgi edinebilmeleri için KARİYER GÜNLERİ'nin 1. Söyleşisinde Demirköy hakimi Sayın Tülay SOFU öğrencilerimizle buluştu.